De volgende culinaire filmontmoeting is op donderdag 8 december. We vertonen dan "Silver linings"

Patrick Solitano is een man met een missie. Een rasoptimist bovendien. Na een tijdelijk verblijf in een inrichting – hij sloeg de minnaar van zijn vrouw Nikki half in de vernieling – is Pat vast van plan om Nikki terug te winnen. Van zijn driftige vader en overbezorgde moeder hoeft hij geen hulp te verwachten. Wel van de knappe Tiffany, een meisje dat bijna net zo gestoord is als hij. Maar Tiffany wil wel iets terug voor die hulp.

Met ‘Silver Linings Playbook’ probeert regisseur David O. Russell het succes te evenaren van voorganger ‘The Fighter’. Hoewel de verhalen van beide films niet erg op elkaar lijken, zijn de ingrediënten haast inwisselbaar. Ook hier hebben we een hoofdpersoon op zoek naar eerherstel, ook hier zien we een disfunctioneel en lawaaierig gezin, ook hier leven we toe naar een climax in de vorm van een wedstrijd. Grootste verschil met ‘The Fighter’, een aardige film met meer spierballen dan vlees op de botten, is dat hier bijna alles klopt.

Halverwege de film is er een korte pauze. Na afloop is er gelegenheid tot napraten en wat drinken aan de bar in het restaurant.

Film én maaltijd?

We zorgen voor een op de film en/of het seizoen geïnspireerde maaltijd. Samen bieden we dit aan voor € 37,50 p.p. inclusief 1 consumptie (wijn, bier of fris) en 1 x koffie of thee. Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom. De maaltijd wordt om 18.30 uur geserveerd. De film start om 19.30 uur.

Alleen film?

U ben ook van harte welkom als u alleen de film wilt zien. Dit kost € 12,50 p.p. inclusief 1 x koffie of thee.

Reserveren kan via email info@wolfersveen.com of telefonisch op 0314 643 499. Hier kunt u ook uw dieetwensen doorgeven.