Goed nieuws! De culinaire filmontmoeting is terug. Na maanden van afwezigheid is het zover. Donderdag 21 oktober pakken we de draad weer op met de film 'Big Fish' van Tim Burton. Om 18:00 uur bent u welkom voor een drankje en een maaltijd in het thema van de film. Big Fish is een van die films die je het ene moment verschrikkelijk kan laten lachen, en het volgende moment een brok in je keel bezorgt.

Coronaregels

Uiteraard houden we ons aan de coronaregelgeving van de Overheid. We gaan ervan uit dat u dat ook doet. Dit betekent dat we controleren op de coronapas of een recent geldig negatief testbewijs. Halverwege de film is er een korte pauze. Dan kunt u iets bestellen aan de bar in de filmzaal.
Na afloop is er gelegenheid tot napraten en wat drinken eveneens in de filmzaal. Daar kunt u ook afrekenen.

Film èn maaltijd?

We zorgen voor een op het seizoen geïnspireerde maaltijd. Samen bieden we dit aan voor € 35,00 p.p. inclusief 1 consumptie (wijn, bier of fris) en 1 x koffie of thee. Vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom in de filmzaal (die voor deze gelegenheid net zo mooi is aangekleed als het restaurant) voor een drankje. De maaltijd wordt om 18.30 uur geserveerd, eveneens in de filmzaal. De film start om 19.30 uur.

Alleen film?

U ben ook van harte welkom als u alleen de film wilt zien. Dit kost € 12,50 p.p. inclusief 1 x koffie/thee. In verband met het maximaal aantal van 30 bezoekers, hebben gasten die komen eten èn film kijken, voorrang.

Reserveren kan via email info@wolfersveen.com of telefonisch op 0616984967. Hier kunt u ook uw dieetwensen doorgeven.

De volgende filmavond is donderdag 18 november. Dan draaien we de film 'Burt Munro: the world's fastest Indian'.