Trots op onze Achterhoek

Het menselijk lichaam is een heel slim en ingenieus bedacht samenspel van heel veel organen en stofjes. Voeding, uw persoonlijke smaak en onze creaties komen samen om van binnen en van buiten gevoed te worden met onze gastvrijheid. Gewoon, Achterhoeks Culinair en een beetje bijzonder.

U bent welkom! En zien u graag zoals ze dat hier zeggen Weerkommen.

Werken met eerlijke producten, soms volledig biologisch, maar in ieder geval bewust is onze basis.

Lokale leveranciers, die ons inspireren het beste uit hun producten te halen zijn de basis. Daarna gaan wij aan de slag, niet heel technisch ingewikkeld, maar met zorg en passie bereid en gepresenteerd. Gevoel en emotie bereiden we mee.

We denken na over nu en de generaties na ons.
Zoals onze koffie en thee van Peeze, duurzaam en bewust. Met zorg voor de mensen die het voor ons mogelijk hebben gemaakt, een smakelijke koffie of thee te mogen presenteren.
Wij zijn benieuwd naar uw mening.
Tot gauw!

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Zelhem heeft zoveel moois te bieden!

Museum Moore en Kasteel Ruurlo

In dit museum kunt u genieten van 20ste-eeuwse en hedendaagse kunst. In zowel Museum MORE als Kasteel Ruurlo kunt u de kunstcollectie bekjken van Hans en Monique Melchers. Naast deze collectie zijn er ook wisselende tentoonstellingen.

Distilleerderij de Bronckhorst

Breng een bezoekje aan Distilleerderij de Bronckhorst in Zelhem. De distillaten van Distilleerderij de Bronckhorst zijn gemaakt met liefde, toewijding en ingrediënten uit de Achterhoek. Geniet bijvoorbeeld van een proeverij of een rondleiding in de distilleerderij.